keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Keittoa täällä keittelen......

Paksu Leidi aikoi sattumoisin tehdä ihan tavallista kalakeittoa..pakasteseitiä vieläpä..Siis tuikitavallista arkiruokaa..
Kuinkas ollakaan, eihän täällä ollutkaan mitään tarvikkeita. Tai siis oli. Mutta ei tarpeeksi, eikä niitä tavanomaisia keittojuureksia ym..
No jaa..
Mitähän isäntä tuumaa kun saa Vaaleanpunaista chili-kalakeittoa.???
Eipä tässä kuvassa se vaaleanpunaisuus oikein näy!?..Luonnossa oikeen ihanan mansikkajäätelön punainen keitto. Senhän siitä saa, kun menee tiputtamaan keittoon paseerattua tomaattia purkillisen ja purkillisen kermaa.. Ainaski maku on hyvä, siitä olen varma, maistettuani sitä moneen kertaan. Ja chili saa kyllä suun vetäytymään muikeeksi. Nam!
Entäs missäs ne kalat on....Öhöm...Ne lilluu siellä jossain pohjalla.. Ei niitä paljoo olekaan, sen verran, että voi sanoo kalakeitoksi..Enempi on niinku sipulivoittoinen tämä keitto, tavallista sipulia ja purjosipulia..
Ja sitte perunaa...
Bon apetit!

3 kommenttia :

  1. Ai, kalakeittoa. Meillä porisee kaalikeitto.

    VastaaPoista
  2. No ku, isäntä on näit kalamiehii, niin pitäähän sille joskus tehä sitä kalakeittookin... Olis kyllä ollu ihan muutakin kalaa pakkasessa, sattu nyt vaan käteen toi seiti. Eikä siinä mitään vikaa...hyvää kalaahan sekin on..ei vaan kotimaista.. Ja kyllähän se isäntä tykkäs, että taidanpa jatkossakin laittaa chiliä (ja paljon!)..

    VastaaPoista
  3. vautsivau, soppaa
    taidanpa viedä huomenna viimekertaiselle neulekerhoemännällemme, on nähkääs ihan kipeänä

    VastaaPoista