torstai 4. huhtikuuta 2013

Sekalaista seurakuntaa..lähinnä värejä etsimässä taas

Miksi nää värit on niin houkuttelevia??? Miksi ihmisellä on jatkuva halu katsella värejä? Toisinaan ihan menee jopa älyttömyyksiin tämä värien metsästys. Paksulla Leidillä on varastoissaan tuota turkoosiakin aika monet tarvikehelmet.. Melkein voisi keskittyä pelkkään turkoosiin. (No, onhan sieltä jo vähän tehtykin turkoosihelmiä....)
Juu..Nyt on taas turkoosia ja sitten tummanruskeaa ja vielä päälle päätteeksi pläjäys metsänvihreää...



Kolme kuvaa samassa asennossa...no joo...oli vähän vaikeuksii kuvata, kun kameran linssissä oli likaa enkä ensin huomannu sitä. Ihmettelin vaan epäterävyyttä!!! Tässä tämä turkoosi/ruskea riipuskoru nyt on.. Ihana väriyhdistelmä..herkku..!


Tässä sitä likaisen linssin vaikutusta näkyy oikeassa reunassa. No.Täytyy kuvailla toisen kerran uudestaan. Tämä simpukankuoririipus on "marinoitunut" kaapissa kauan, nyt sai vasta ketjun ja swarovskeja tumman mokan värisenä ja helmiäishelmiä kermanvaaleina. Nami, nami, taas!

 Sitten vihreää ja kuparia:
 Pitkän pitkä makeanvedenhelmistä, siemenhelmistä ja oikein pienistä kuparihelmistä koottu kaulanauha. Tässä kierrettynä ja nelinkertaisena. Se on siis todella pitkä.
 Kuparihelmet ovat melkein yhtä pieniä kuin siemenhelmet..
Tämäkin on tosi hienostuneen näköinen. Itse pitäisin tätä näin kierrettynä kaulassa.

Ken sitten saa nämä..se on vielä nähtävänä..Eiköhän pari jo ole varattuna..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti