sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Laite, jonka pitäsi helpottaa työtä..

No niin..tässä se "helpottava" laite nyt sitten on..
Eipä paljon tunnu helpottavalta, ainakaan näin aluksi..
Kaikenmaailman asennuksia ja säätöjä ja laatikoita ja yhteyksiä..!!! Huh-huh!
Välillä ajattelen, että tulikohan haukattua liian iso pala? Meinaan, kun en ole mitään nörttisukua..
Geenit on kaikki jotain muuta, taistelevat vastaan koko ajan..
Noh.
Ainaski virustorjunta meni tässä näin:


Ja sitten pitää säilyttää kaikki kotelot, ne on täynnä kaikenmoista numeroo ja tuoteavainta ja ties mitä! Katotaan nyt sitten, miten Paksun Leidin käy...ainakin tämä juttu on nyt sitten tällä uudella vehkeellä tehty!
Ehkä tämä tästä lutviutuu...jotenkin...

3 kommenttia :

  1. Moi! Tulin itse tehneeksi valinnan, joka toimii. Nimittain poistin, kun aika loppui, Nortonin koneestani. Ei tarvitse maksaa maltaita! Tilalle otin ilmaisen suomalaisen viruksentorjunta ohjelman nimeltään avast. Se pitää rekisteröidä kerran vuodessa, vaikka onkin ilmainen. Avast'illa on myös maksullisia versioita, mutta halvempia kuin esim Norton. Palomuuria ei tässä ilm ole,mutta Windowsilla se pitäisi olla jo koneessa valmiina (ainakin XPssä on).

    VastaaPoista
  2. joo, onhan näitä vaikka mitä ohjelmia..silloin vaan kun tietsikka on uusi, niin on niin paljon kaikkea tekemistä siinä, ettei oikeen jaksa ajatella muuta, kun lykkää vaan valmiit ohjelmat sisään! Ja sitten tää Windows 8...se se vasta outo onkin..!!!

    VastaaPoista
  3. Ei oikein ole vielä kokemusta tuosta 8:ta, mutta sekin tulee ajankohtaiseksi, kun xp lakkaa toimimasta. Sitten on ostettava uusi kannettava...

    VastaaPoista