sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Rakkaudesta ruokaan

Me Isännän kanssa tykkäämme kovasti ruoasta....siis ihan kaikesta ruoasta.. Mutta kyllä tämä wokkiruoka on meidän herkkua... Piti ihan kuvata näitä kasviksia, kun ovat niin hyvän värisiä.. Nam, nam..
Arvaattekin varmaan, että sitä valmista wokkia en kerinnyt kuvaamaan. Se katosi parempiin suihin alta aikayksikön! Tässä tähän talven kylmyyteen näitä kesän värejä:




 Pannu siinä odottelee...
Juu..ja tähän wokkiin ei sitten tullut lihaa eikä sieniä eikä mitään muuta kuin nämä kasvikset ja soijakastiketta päälle... Hyvää oli!

6 kommenttia :

  1. Joo, kyllä oli herkullisen näköistä, nam! Uskoisin, että myös maistui!!!

    Olemme tykästymeet thai-ruokiin. Niihin ei sitten kyllästy...

    VastaaPoista
  2. Juu..thai tai mikä hyvänsä aasialainen ruoka on hyvää.. Näistä minun keitoksistani vaan ei tiedä mitä ne on, kun siinä usein sekottuu monta "keittiötä" yhteen. Riippuen siitä, mitä kaapista löytyy. Välillä on curryn makuista välillä chilin jne.. Yllätyksellistä! (Ruoanlaitto on taidetta)

    VastaaPoista
  3. NAMS kasviksia,niistä tykkään ja syön myös paljoooon.Isännälle laittelen kaikkiin ruokiin mihin tahansa kasviksia,kun se tahtoo olla pois suljettua sen valikoimasta,kasvikset on terveellistä syötävää♥!Kasvisruokia teen itelleni usein,pitää linjat pitää kurissa:D

    VastaaPoista
  4. Juu..olen samaa mieltä, että kasvikset on hyviä! Onneksi Paksun Leidin Isäntäkin tykkää "ruohoista", joten ei tarvitse harrastaa "pakkosyöttöä" (!!??). Vai miten sen nyt sanoisi, tuo "pakko" on vähän kova sana. Varsinkin kun tykätään ruoasta! Ei paljon tarvii kehottaa syömään...Kalasta tykätään myös ja viimeksi oli toooooosi hyvääää uunilohta. Sen salaisuus piili sinne pohjalle levitetyssä sitruunaöljyssä. Lohi päälle pötköttämään ja kastikkeeksi kermaviiliä ja kevytkermaa (ei siis laihduta..). No joo. Ei aina jaksa laihduttaakaan...Jos tässä nyt mainostais vielä, niin öljy oli Rainbown Sitruuna-rypsiöljyä, kylmäpuristettua. Siittä vaan kokeilemaan!!!

    VastaaPoista
  5. Juu..olen samaa mieltä, että kasvikset on hyviä! Onneksi Paksun Leidin Isäntäkin tykkää "ruohoista", joten ei tarvitse harrastaa "pakkosyöttöä" (!!??). Vai miten sen nyt sanoisi, tuo "pakko" on vähän kova sana. Varsinkin kun tykätään ruoasta! Ei paljon tarvii kehottaa syömään...Kalasta tykätään myös ja viimeksi oli toooooosi hyvääää uunilohta. Sen salaisuus piili sinne pohjalle levitetyssä sitruunaöljyssä. Lohi päälle pötköttämään ja kastikkeeksi kermaviiliä ja kevytkermaa (ei siis laihduta..). No joo. Ei aina jaksa laihduttaakaan...Jos tässä nyt mainostais vielä, niin öljy oli Rainbown Sitruuna-rypsiöljyä, kylmäpuristettua. Siittä vaan kokeilemaan!!!

    VastaaPoista
  6. Hups! Taas tää teki tämän tempun, että tuplasi sanomiset.. NO. Olkoon!

    VastaaPoista