keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tornado jäi tulematta sittenkin...

Tuo Santra pisti sellaisen haasteen, että hirvittää ihan.... OMAA KEITTIÖTÄ PITÄISI KUVATA..siis näyttää kaikille... Aattelin, että ensin pitäisi tulla "tornadopuhdistus", ennenkuin rupean ko. hommaan. No. Se jäi nyt tekemättä ja tulematta. Ihan vaan siis sellasenaan tässä tämä keittiö:

 Kovin tuli pimeitä näistä kuvista!? Tämä on työhuoneen ovelta otettu..(Valotus pielessä)
 Olohuoneen oviaukosta se on melkeen samalla kohdalla kuin tuo työhuoneenkin ovi..

 Eipä juuri kerinny työpöytien sekamelskaa siivoomaan!
 Janssonin kiusaus tuoksuu....(haistatteko?). Siellä se kuplii uunissa..
 Koiran baari. Purkissa koiranpapanat ja pussissa allergiatestipapanat..
 Se on piimäkakku. Ollaan jo maisteltu sitä. Ihan OK.
 Nurkkaa vielä kerran, ettei jää epäselväksi!

Tämmönen tää köökki ny sitte oli! (Nyt kyllä hävettää jo vähän..Äkkiä blogit kiinni ja ulos kävelylle!)


4 kommenttia :

  1. Hienon näköinen kyökkihän sinulla on,vaude tuolla kelpaa kokkailla ja leipoa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti...kunhan vain tulis leivottuu..!!? Kokkailukin menee tuonne kokeilukeittiön puolelle (kts.edelliset jutut). Mutta Isäntä ei ole sanonut vielä, että "pahaa", joten Paksu Leidi jatkaa kokeilujaan..Janssonin kiusaus onnistu hyvin, että sitä tuli kyllä syötyy aikalailla yli sallitun rajan. En laittanu chiliä tällä kertaa!

      Poista
  2. Säähän peli oot, ku noin nopsasti haasteen toteutit! :D Mulla kesti kaks viikkoo. Ovet ja laatikot näyttää kuvissa valkeilta, mut eiks ne oo harmaat? Muistaisinko? Selkee ja siisti. Ei tuol ois mitään tormaadoo tarvittukaa. Tu kattomaan meidän keittiöö silloin, kun sitä tarvitaan, ei oo noin siisti. ;D

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos vaan kehuista... Ette nää kaikkia roiskeita ja ruokatahroja, on sen verran kaukaa kuvattu! Tuli äkkii kuvattuu, kun kamera oli tässä pöyällä ja sitten paljastan salaisuuden: kun sisko tuli kylään (isosisko!), niin ennen sitä tuli vähä paremmin siivottuu ja raikottuu keittiön tavaroita pois tieltä...Että se selittää ehken tän "näennäisen" siisteyden. Lähtivät kolme pv sitten kotiinsa.. Nojoo.. Kyllä on kaapit harmaat, huomaat eron, jos katsot astianpesukonetta ja hellaa, ne on valkoiset. Nyt se keittiö taas ränsistyi, ei kelpaa enää kuvattavaksi!

    VastaaPoista